Hyundai

Hyundai Seasall

Hyundai SeasAll har sedan 2009 framgångsrikt utvecklat snabba, tysta och miljövänliga marindieslar baserat på Hyundai och Kia Motors Co avancerade och moderna dieselteknologi.

Hyundai SeasAll marindieselar kännetecknas av låg vikt, kompakta dimensioner, tyst och bränslesnål gång. Den avancerade tredje generationens common rail bränslesystem (CRDI), piezoelektriska injektorer och avancerade motorstyrningar gör att motorerna med råge uppfyller världens strängaste avgaskrav.

Cylinderblock av kompaktgrafitjärn (CGI) och turbo med variabel geometri (E-VGT) ger suverän prestanda och kraftfull acceleration redan från låga varvtal vilket gör att planingströskeln övervinns mycket snabbt. Motorns komfortabla ljudnivå (69 dB) gör att man kan samtala och lyssna på musik utan problem. Samtliga storlekar kan levereras med ZF backslag, Bravo 1-2-3 drev eller förberedda för vattenjet.

De kompakta måtten och den låga vikten gör motorerna lätta att montera och kan frigöra extra utrymme i motorrummet om du byter motor i din gamla båt. Samtliga servicepunkter är lätt åtkomliga och då all elektronik är samlad i en robust elbox blir det ett minimum av kablage för att montera den kompletta uppsättningen av ratt, reglage och instrument som ingår i alla leveranser.